Investeren in een winstgevend zonne-energiesysteem

U wilt investeren in een winstgevend zonne-energiesysteem. Belangrijk is om er zeker van te zijn dat deze maximaal presteert. De technische prestaties bepalen namelijk uw netto rendement. Ecorus garandeert een hoogst haalbare efficiëntie van het zonne-energiesysteem en daarmee het hoogste rendement op uw investering.

Ecorus biedt een resultaatgerichte prestatiegarantie, waarbij de rendementen van het zonne-energiesysteem verzekerd zijn. Bij grootschalige projecten kan de schade gigantisch oplopen. Dankzij onze technische kennis kan Ecorus langdurige, probleemloze en economische prestaties van het zonne-energiesysteem verzekeren. Ecorus compenseert alle misgelopen inkomsten van zowel de energie als subsidie. Dat is de zekerheid van Ecorus, hierin zijn we uniek!

Tevens kan ons team van deskundigen en financieel experts u helpen met een investeringsoplossing op maat, voor een perfect zonne-energiesysteem en met een financieel plan dat past bij uw budget. Ecorus heeft alle disciplines in huis van techniek tot financiering.

Wat betekent dit voor u?

  • Verduurzaam uw bedrijf en versterk uw groen-imago
  • Hoog investeringsrendement
  • Verzekerd rendement met resultaatgerichte prestatiegarantie
  • Verlaag uw energiekosten, voorkom stijgende energietarieven
  • Vergroot uw impact op BREEAM & CO2 Presatieladder

Ik wil een vrijblijvend voorstel ontvangen

Maak een dak-analyse

Bekijk onze referenties

bekijk alle referenties