De Stichting Duurzame Energieprestatiekeur heeft Ecorus beoordeelt als een installateur die voldoet aan haar beoordelingsrichtlijn.
Ecorus heeft zich gekwalificeerd als een deskundig en professioneel bedrijf op het gebied van zonnestroom.

Wat is Zonnekeur?

Op initiatief van Holland Solar is een kwaliteitssysteem ontwikkeld om kennis en kunde op het gebied van zonnestroom en zonnewarmte te kunnen borgen.
De kwaliteitskeurmerken ZONNEKEUR-INSTALLATEUR en ZONNEKEUR-BOILER worden ondersteund door RVO en UNETO-VNI. De website voor consumenten over dit keurmerk vindt u op www.zonnekeur.nl.

Het doel is om bedrijven die installatietechnisch of bouwkundig betrokken zijn bij het verkopen, ontwerpen, monteren en beheren van zonne-energiesystemen een goede basis te geven om zonne-energie systemen van hoge kwaliteit te kunnen realiseren en dat vervolgens ook aan te tonen met het keurmerk.

De stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) is opgericht in 2011 op initiatief van de Duurzame Energie koepel en Holland Solar. De doelstelling van de stichting is het beheren van kwaliteitskeurmerken op het gebied van duurzame energie producten en diensten.