Staedion zet in op 5000 woningen met zonnepanelen in 2020

Ecorus plaatst in opdracht van Staedion op 253 woningen zonnepanelen. Tot 2020 wil de woningcorporatie uit Den Haag ongeveer 5000 woningen aansluiten op zonne-energie. Zij ziet het als haar maatschappelijke taak om bij te dragen aan een duurzame wereld. 

Wanneer bewoners deelnemen hoeven ze zelf niets te doen. Installateurs plaatsen de zonnepanelen en sluiten deze aan op de meterkast. Hiermee besparen bewoners geld op hun energiekosten en dragen ze een steentje bij aan een beter milieu. Benieuwd hoe het werkt? Klik hier.

Ecorus is geen onbekende in de woningcorporatiewereld. 4 jaar geleden werden de eerste woningen van Woningstichting Den Helder al van zonnepanelen voorzien. Daarna wisten steeds meer corporaties Ecorus te vinden, zoals onder andere Kennemer Wonen, Portaal, Alliantie, Fien Wonen, Jutphaas Wonen en 3B Wonen. Daarmee levert Ecorus een belangrijke bijdrage aan het verduurzamen van het woningbezit in Nederland. Voor Staedion verzorgt Ecorus ook de communicatie en de website www.zonnigstaedion.nl