Zet uw huurders in het zonnetje

Met zonnepanelen op uw woningen geeft u niet alleen een duurzaam signaal u bespaart kosten. Door zelf energie op te wekken worden de woonlasten lager. U kunt de opgewekte energie namelijk aan het stroomnet leveren, maar ook direct inzetten voor eigen gebruik. Tel daarbij op dat wij de volledige financiering en realisatie van het project op ons nemen. Dus kies voor lastenverlaging, duurzaamheid en gegarandeerde realisatie van het project. Kies voor Ecorus.

Neem nu contact met ons op.

Uw huurders genieten van zonne-energie, zonder dat u hoeft te investeren

Energiekosten bepalen voor de meeste huurders een groot deel van de woonlasten. Door het gebruik van zonne-energie kunnen die kosten flink omlaag. Ecorus maakt zonne-energie voor woningcorporaties eenvoudig bereikbaar, door de financiering over te nemen en het project te realiseren.

Kies voor 3x winstwaarde

Het milieu wint

U wint: u onderneemt duurzamer en genereert rendement

Wij winnen: we kunnen investeren in nieuwe projecten

Woonlasten een stuk lager

Wij hebben al een groot aantal woningen van verschillende corporaties voorzien van zonnecollectoren. Bewoners zijn altijd verrast hoe soepel het traject verloopt. De installatie zelf is vaak binnen een halve dag gerealiseerd, wat de overlast enorm beperkt. Maar belangrijker: de energierekening wordt aanzienlijk lager.

Kom te weten hoe u zonne-energie kan toepassen bij uw huurders

Robin den Das
Projectleider vastgoed, Kennemer Wonen

Ecorus denkt mee met de klant, ze geven technische adviezen en zijn oplossingsgericht. Ze hebben de know-how en kunnen grootschalige projecten aan.

Ecorus realiseerde volgende projecten bij woningcorporaties