Steeds vaker merken we dat bedrijven en overheden problemen ondervinden bij het financieren van hun dak- en/of grondinstallaties. Het heeft ons ertoe gebracht een SolarLeaseformule op de markt te brengen.

Hierbij hoeft de opdrachtgever niet meer zelf te investeren, dan doen wij. Men betaalt alleen nog een bedrag per kWh voor de fullservice oplossing inclusief de installatie en het beheer en onderhoud van het PV systeem gedurende de SDE periode.

Het is de ideale oplossing voor grondgebonden en dakgebonden installaties. Desgewenst kunnen we aan een project ook burgerparticipatie toevoegen waarbij een samenwerking met een lokale energiecooperatie voor de hand ligt.

Ecorus is een zeer stabiele partner op het gebied van grootschalige zonne-energie. Onze enorme technische kennis gecombineerd met de kennis van onze financieel specialisten staat garant voor een goedwerkende installatie gedurende een lange periode.

Heeft u nog plannen voor zonnepanelen en bent op zoek naar een betrouwbare partner voor een totaaloplossing, neem dan contact met ons op.