Ontwikkelaars van zonne-energie

  • Wij faciliteren uw project

    Wij faciliteren uw project

  • '.$titel.'

    '.$titel.'

Oprichting in...

Profiel

Ecorus is een snelgroeiende ontwikkelaar van zonne-energieprojecten met vestigingen in Nederland, Belgie en de US. Voor bedrijven, woningcorporaties en gemeenten verzorgt Ecorus het gehele zonne-energie traject.

In 2010 is Ecorus BelgiŽ opgericht als samenwerkingsverband tussen een financiŽle partner (Groep Coenen) en een bestaand ingenieursbureau, Beaurega BVBA. Sinds een aantal jaren is Ecorus ook actief op de Amerikaanse markt en in Nederland.

Ecorus

Missie & visie

Naast het realiseren van zonne-energieprojecten zien we het informeren en motiveren van (toekomstige) zonne-energiegebruikers als een belangrijke taak.

Het energielandschap verandert, letterlijk en figuurlijk. Afhankelijkheid van fossiele brandstoffen zal (moeten) afnemen en CO2-reductie wordt alom nagestreefd. Gebruik van zonnepanelen is een prachtige manier om op een schone en efficiŽnte manier energie op te wekken.

De doelen die Europa nastreeft op het gebied van klimaatverandering en (duurzame) energie zijn heel concreet. In 2020 moet er minimaal 20% minder uitstoot van broeikasgassen zijn dan in 1990, moet 20% van de energie komen uit duurzame energiebronnen en moet energieverspilling met 20% zijn teruggedrongen. Ecorus wil en kan hier een substantiŽle bijdrage aan leveren.

Ecorus

(Mede)investeerder

Dankzij voldoende eigen vermogen kunnen wij participeren in uw project. U hoeft niet te investeren, dat doen wij! U loopt dus geen enkel risico en heeft wel de voordelen, maar niet de zorgen.

Ecorus combineert technische know how met expertise op het gebied van langetermijninvesteringen. Wij werken samen met sterke, betrouwbare (inter)nationale en lokale partners. De beste ingenieurs en financiŽle experts zijn bij de projecten betrokken, zodat u een goed beeld krijgt van het rendement dat zonne-energie u oplevert.

Meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Contact Download brochure

Ecorus team

Ervaringen

ďMet de installatie van Ecorus wordt meer dan 50% van ons elektriciteitsverbruik geproduceerd door zonnepanelen. Daarnaast heeft Ecorus twee laadstations voorzien voor het opladen van elektrische voertuigen. De beslissing om te werken met Ecorus was snel genomen. Het is een professionele en serieuze onderneming en bovendien kost de installatie ons niets.Ē

Francis Van Hassel

preventieadviseur en facility manager, Heidelberg

Janna Rommel-Opstaele

Burgemeester, Middelkerke

R.P. Waltmann

Directeur, Woningstichting Den Helder

Downloads

  • Documenten
  • Nieuwsbrieven
Folder Solar Ecorus heeft een unieke oplossing ontwikkeld voor de monitoring van de zonnepaneel installaties geplaatst bij woningcorporaties.Leaflet Bedrijven Snel en zonder zorgen rendement van de zon.Leaflet Gemeenten Snel en zonder zorgen verduurzaming van uw gemeenteLeaflet Woningcorporaties Snel en zonder zorgen verduurzaming van u woningaanbod.Krant Zon Den Helder Informatie over het project Zon Den Helder
Ecorus Nieuwsbrief Januari Ecorus Nieuwsbrief JanuariEcorus Nieuwsbrief Februari Ecorus Nieuwsbrief FebruariEcorus Nieuwsbrief Maart Ecorus Nieuwsbrief MaartEcorus Nieuwsbrief April Ecorus Nieuwsbrief April