WERKEN BIJ ECORUS?

We groeien flink en zijn hard op zoek naar mensen die net als wij van de zon houden. Heb je een passie voor techniek en hernieuwbare energie? Bekijk onze vacatures hieronder of neem vrijblijvend contact op. We staan altijd open voor zonnig talent!

  • Een toekomst bij een gezonde, internationale topspeler in de energiemarkt

  • Uitdagende en afwisselende fulltime functies met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  • Diverse (internationale) doorgroeimogelijkheden

Onze vacatures

HR & BUSINESS SUPPORT MANAGER

AMSTERDAM

Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een HR & Business Support Manager in Amsterdam.

read more

O&M COORDINATOR

AMSTERDAM

Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een O1M Coördinator in Amsterdam. Als O&M Coördinator ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van het preventief en correctief onderhoud.

read more

SITE MANAGER SOLAR

VELDHOVEN

Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een ondernemende Site Manager in het Zuiden van Nederland. Als Site Manager coördineer je de projecten op de bouwplaats in Zuid-Nederland en Belgie,

read more

PROJECTLEIDER SOLAR B2B

AMSTERDAM

Om mee te bouwen aan een nieuwe entiteit binnen Ecorus in Amsterdam zoeken wij een Projectmanager. Hierin ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van middelgrote Solar installaties op en rondom bedrijfsterreinen.

read more

ACCOUNT MANAGER BINNENDIENST

AMSTERDAM

In de functie van Accountmanager Binnendienst ben jij de vraagbaak op kantoor. Je ondersteunt de accountmanagers door offertes op te stellen en ervoor te zorgen dat het verhaal van Ecorus duidelijk op papier komt.

read more

PROJECT SUPPORT ENGINEER

AMSTERDAM

Als Project Support Engineer speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Dit zijn vooral projecten waarbij er vele eengezinswoningen en flatgebouwen van zonnepanelen worden voorzien.

read more

PROJECTONTWIKKELAAR / SOLAR ENGINEER

AMSTERDAM

In de rol van Projectontwikkelaar breng je grootschalige zonnevelden tot het punt waarop de bouw kan beginnen. Je verzorgt alle overeenkomsten met de dak- of grondeigenaar, investeerders en de Ecorus uitvoeringsorganisatie.

read more

PROJECTLEIDER

  VELDHOVEN

Als project leider speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Dit zijn vooral grootschalige projecten, dit zijn voornamelijk grondprojecten en bedrijfsdaken

read more

PROJECT ENGINEER

  VELDHOVEN

Als project engineer speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Dit zijn vooral projecten waarbij we vele eengezinswoningen en flat gebouwen van zonnepanelen voorzien.

read more

PROJECTLEIDER – AMSTERDAM

AMSTERDAM

Als Projectleider speel je een belangrijke rol in de totstandkoming en uitvoering van projecten. Om deze projecten tijdig te realiseren, werk je intensief samen met je collega’s van sales en uitvoering.

bekijk vacature