WERKEN BIJ ECORUS?

We groeien flink en zijn hard op zoek naar mensen die net als wij van de zon houden. Heb je een passie voor techniek en hernieuwbare energie? Bekijk onze vacatures hieronder of neem vrijblijvend contact op. We staan altijd open voor zonnig talent!

  • Een toekomst bij een gezonde, internationale topspeler in de energiemarkt

  • Uitdagende en afwisselende fulltime functies met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  • Diverse (internationale) doorgroeimogelijkheden

Onze vacatures

OPERATIONEEL DIRECTEUR

AMSTERDAM

Als operationeel directeur speel je een belangrijke rol in de volgende stap van de ontwikkeling van Ecorus. Je bent verantwoordelijk voor het complete proces. Je geeft leiding aan een team van logistiek, finance, IT operatie (projectmanagers, project engineers en uitvoerders) en kwaliteit.

read more

ACCOUNT MANAGER BINNENDIENST

AMSTERDAM

In de functie van Accountmanager Binnendienst ben jij de vraagbaak op kantoor. Je ondersteunt de accountmanagers door offertes op te stellen en ervoor te zorgen dat het verhaal van Ecorus duidelijk op papier komt.

read more

PROJECT SUPPORT ENGINEER

AMSTERDAM

Als Project Support Engineer speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Dit zijn vooral projecten waarbij er vele eengezinswoningen en flatgebouwen van zonnepanelen worden voorzien.

read more

PROJECTONTWIKKELAAR / SOLAR ENGINEER

AMSTERDAM

In de rol van Projectontwikkelaar breng je grootschalige zonnevelden tot het punt waarop de bouw kan beginnen. Je verzorgt alle overeenkomsten met de dak- of grondeigenaar, investeerders en de Ecorus uitvoeringsorganisatie.

read more

ACCOUNT MANAGER

VELDHOVEN

In de rol van Account Manager ga je samen met het team van engineers, projectmanagers en sales manager verder vormgeven aan groei en ontwikkeling van de organisatie.

read more

PROJECTLEIDER

  VELDHOVEN

Als project leider speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Dit zijn vooral grootschalige projecten, dit zijn voornamelijk grondprojecten en bedrijfsdaken

read more

PROJECT ENGINEER

  VELDHOVEN

Als project engineer speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Dit zijn vooral projecten waarbij we vele eengezinswoningen en flat gebouwen van zonnepanelen voorzien.

read more

TECHNISCH TEKENAAR

  VELDHOVEN

Als Technisch Tekenaar krijg je de taak om legplannen te tekenen voor zowel dak- als grondprojecten. Collega’s weten jou dagelijks te vinden voor technisch advies, berekeningen en ondersteuning ter voorbereiding en realisatie van de projecten.

read more

JUNIOR SITE MANAGER

  REGIO ZUID NEDERLAND

Als junior site manager coördineer je de projecten op de bouwplaats, stuurt de onderaannemers aan, ontvang je de goederen en controleer je op kwaliteit

bekijk vacature 

SALES MANAGER MIDDEN NL

AMSTERDAM • NEDERLAND

Als Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor de new business in de regio midden Nederland. Je gaat in gesprek met vastgoed eigenaren en project ontwikkelaars, met jouw overtuigende verhaal teken jij de deal!

bekijk vacature

ELEKTROTECHNISCH ONTWERPER

VELDHOVEN    •   NEDERLAND

Als Elektrotechnisch Ontwerper word je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van (complexe) technische installaties ten behoeve van het opwekken van zonne-energie.

bekijk vacature

(Junior) MAINTENANCE ENGINEER

AMSTERDAM    •   NEDERLAND

Als (Junior) Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud van de zonne-energie installaties

bekijk vacature