WERKEN BIJ ECORUS?

We groeien flink en zijn hard op zoek naar mensen die net als wij van de zon houden. Heb je een passie voor techniek en hernieuwbare energie? Bekijk onze vacatures hieronder of neem vrijblijvend contact op. We staan altijd open voor zonnig talent!

  • Een toekomst bij een gezonde, internationale topspeler in de energiemarkt

  • Uitdagende en afwisselende fulltime functies met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  • Diverse (internationale) doorgroeimogelijkheden

Onze vacatures

SENIOR PYTHON DEVELOPER

AMSTERDAM

For Ecorus in Amsterdam we are looking for a Senior Python Developer Renewable Energy

read more

LOGISTIEK COÖRDINATOR

AMSTERDAM

Als Logistiek Coördinator ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoop proces en de logistieke planning van Ecorus Home en Ecorus Business.

read more

LEGAL COUNSEL

AMSTERDAM / VELDHOVEN

In deze brede rol kom je in aanraking met alle facetten van de organisatie. Samen met de General Counsel adviseer en ondersteun je de directie en diverse business units op juridische aspecten. Je bent het aanspreekpunt voor project gerelateerde vraagstukken, waaronder het opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten, opstalakten, verkoop- en inkoopcontracten, grote (EPC) bouwcontracten, onderaanneming en (O&M) onderhoudscontracten.

read more

PROJECT LEIDER – AMSTERDAM

AMSTERDAM

Als Projectleider speel je een belangrijke rol in de totstandkoming en uitvoering van projecten. Om deze projecten tijdig te realiseren, werk je intensief samen met je collega’s van sales en uitvoering

read more

HOOFD UITVOERDER

West, Noord en Zuid Nederland

Als hoofd uitvoerder coördineer je de projecten op de bouwplaats, stuurt de onderaannemers aan, ontvang je de goederen en controleer je op kwaliteit.

read more

PROJECTLEIDER

  VELDHOVEN

Als project leider speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Dit zijn vooral grootschalige projecten, dit zijn voornamelijk grondprojecten en bedrijfsdaken

read more

PROJECT ENGINEER

  VELDHOVEN

Als project engineer speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Dit zijn vooral projecten waarbij we vele eengezinswoningen en flat gebouwen van zonnepanelen voorzien.

read more