WERKEN BIJ ECORUS?

We groeien flink en zijn hard op zoek naar mensen die net als wij van de zon houden. Heb je een passie voor techniek en hernieuwbare energie? Bekijk onze vacatures hieronder of neem vrijblijvend contact op. We staan altijd open voor zonnig talent!

  • Een toekomst bij een gezonde, internationale topspeler in de energiemarkt

  • Uitdagende en afwisselende fulltime functies met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  • Diverse (internationale) doorgroeimogelijkheden

Onze vacatures

PROJECT LEIDER – AMSTERDAM

AMSTERDAM

Als Projectleider speel je een belangrijke rol in de totstandkoming en uitvoering van projecten. Om deze projecten tijdig te realiseren, werk je intensief samen met je collega’s van sales en uitvoering

read more

HOOFD UITVOERDER

West, Noord en Zuid Nederland

Als hoofd uitvoerder coördineer je de projecten op de bouwplaats, stuurt de onderaannemers aan, ontvang je de goederen en controleer je op kwaliteit.

read more

HR & BUSINESS SUPPORT MANAGER

AMSTERDAM

Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een HR & Business Support Manager in Amsterdam.

read more

PROJECTLEIDER

  VELDHOVEN

Als project leider speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Dit zijn vooral grootschalige projecten, dit zijn voornamelijk grondprojecten en bedrijfsdaken

read more

PROJECT ENGINEER

  VELDHOVEN

Als project engineer speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Dit zijn vooral projecten waarbij we vele eengezinswoningen en flat gebouwen van zonnepanelen voorzien.

read more