Business Unit Manager

//Business Unit Manager
Business Unit Manager2019-03-01T16:57:16+02:00

Business Unit Manager Projectontwikkeling

Om de groei van Ecorus verder vorm te geven zijn we opzoek voor ons kantoor in Veldhoven naar een Business Unit Manager Projectontwikkeling

Wij zijn Ecorus en wij houden van de zon. Dat doen we omdat wij vinden dat we zuiniger om moeten gaan met onze planeet. Dat kan alleen als we duurzame keuzes maken. Wij kiezen voor zonne-energie. Wij gaan niet voor snelle rendementen, maar willen investeren in onze toekomst. Wij vinden echt dat kiezen voor hernieuwbare energie de enige, juiste keuze is. Als we allemaal kiezen voor zonne-energie hebben we geen fossiele brandstoffen meer nodig. Zonne-energie is schoon. Duurzaam. Efficiënt. En toekomstgericht.

Ecorus is een snelgroeiende internationale organisatie op het gebied van grootschalige zonne-energie projecten welke variëren van 1 tot 10 miljoen euro

Vanuit onze passie voor de zon, vertellen we een eerlijk en integer verhaal. Daar hoort bij dat we ons aan onze afspraken houden. We beloven geen gouden bergen, maar we beloven wel dat de afgesproken zonnepanelen snel geplaatst worden. Om onze duurzame ambitie waar te kunnen maken, richten we ons op grote stukken grond, bedrijfsdaken of groepen daken.

Functie

Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de Business Unit Development, het realiseren van nieuwe deals en omzetgroei. Je zorgt voor de ontwikkeling en uitbereiding van de activiteiten binnen één van onze domeinen. Enthousiasme, drive en gezond verstand zorgen ervoor dat je de ultieme gesprekpartner bent voor deze klanten en samen met het team deze Business Unit verder kan uitbouwen. Je bent goed in staat de juiste vragen te stellen en weet de klant- en marktbehoefte te vertalen naar bestaande en nieuwe oplossingen. Dit doe je in samenwerking met je collega’s van de businessunit development welke onder jouw directe verantwoordelijkheid en leiding vallen. Je stuurt jouw team op een enthousiaste maar directe wijze aan en weet mensen in hun kracht te zetten en duidelijke doelen te stellen.
De Business Unit Development ontwikkelt grote zonne-energie projecten, zowel op daken als op de grond. Klanten zijn grote o.a. logistieke bedrijven, vastgoedinvesteerders, industrie, grondeigenaren, gemeenten, provincies en landelijke overheid. De Business Unit is verantwoordelijk voor het volledige ontwikkelingstraject van acquisitie van nieuwe projectlocaties tot en met de realisatie. Tijdens de bouw wordt er nauw samengewerkt met de Business Unit EPC, die optreedt als aannemer. Het zijn complexe projecten waarbij verschillende aspecten parallel lopen: vergunningen, technische uitwerking, netaansluitingen, etc. Het is hierbij belangrijk dat de projecten goed gemanaged worden met een vlotte doorstroming waarbij de ervaring van de klant centraal staat.
Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent gewend om grote (financiële) verantwoordelijkheid te dragen.
Het is een veelzijdige baan voor een ondernemende kandidaat die graag zichzelf verder door ontwikkelt en een grote uitdaging aan gaat bij deze innovatieve, snelgroeiende organisatie.

 

Ons aanbod

• Een uitdagende en afwisselende fulltime functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
• Volop ruimte voor sparring en overleg, zowel intern met je collega’s als extern met diverse partijen
• Een collegiaal, sociaal en gedreven team. We staan voor passie, daadkracht, plezier, verantwoordelijkheid, degelijk en deskundig
• Een dynamische en snel groeiende omgeving met veel uitdagingen

Jouw profiel

• Kandidaten met een opleiding op WO-niveau
• Minimaal 10 jaar werkervaring. Ervaring in het werken in een sales gedreven projectorganisatie is een must
• Aantoonbare track-record op salesgebied
• Aantoonbare kennis van AutoCAD 3D en/of Solidworks;
• Kennis van organisatieverbetering en procesoptimalisatie en houden van sturen op proces
• Je kan omgaan met de uitdagingen die horen bij een snelgroeiende organisatie
• Het aansturen van salesmanagers kan je
• Je bent helder, to-the-point en een echte verbinder
• Achtergrond of gedegen kennis van de installatie/techniek/energie sector
• Een ondernemende, resultaatgerichte, flexibele werkinstelling met aandacht voor kwaliteit
• Werken in een informele sfeer met korte communicatielijnen spreekt jou aan

Gezien de locaties van onze kantoren, gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die tussen Eindhoven en Amsterdam woonachtig is.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Klaas-Jan Osseweijer. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan je CV voorzien van motivatiebrief naar recruitment@ecorus.com.

Privacy Preference Center

Necessary

functionele cookies

Advertising

facebook tracking

Analytics

google analytics

Other