HR & Business Support Manager

Ben je een ervaren HR-Manager die kennis en ervaring graag wil inzetten om HR goed in te richten en meteen ook verder uit te bouwen? Een sterke business partner, die out-of-the box en innovatief denkt én ook geniet van het efficiënt inrichten van HR en het optimaal ondersteunen van de BU’s. Ecorus wil ‘Beste Werkgever’ worden en daar gaat de HR-Manager een belangrijke bijdrage aan leveren. Houd je van recruitment én boeien en ontwikkelen van medewerkers? Namens Ecorus zijn we dan op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als HR manager ga je bouwen aan een goede HR structuur en HR processen. Daarbij wordt je ondersteund door een HR collega die recent de overstap naar HR heeft gemaakt en waarmee je een hecht team zal vormen. Gezien de snelle groei van de organisatie is deze vacature ontstaan. Het management heeft behoefte aan een creatieve HR expert. Iemand die ervoor kan zorgen dat er een solide basis in HR staat maar er ook direct zaken worden doorontwikkeld. Ecorus heeft de ambitie om beste werkgever te worden, wat inhoud dat de medewerkers centraal staan. Aan jou als HR verantwoordelijke de uitdaging om te bedenken op welke manier de medewerkers centraal kunnen worden gesteld, optimaal kunnen presteren en bijdragen aan de toekomstige groei van de organisatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld unieke arbeidsvoorwaarden vanuit het “nieuwe” HR perspectief, op een originele manier stimuleren van ondernemerschap en een uniek aanbod voor leren en ontwikkelen.

Er is een wensen lijst van thema’s en projecten waarin je duidelijke prioriteiten gaat stellen. Daarbij gaat het om strategische keuzes en thema’s rondom recruitment, opleiden en ontwikkelen. Als ervaren HR Manager adviseer en coach je waar nodig de business unit managers. Je hebt een visie en bent overtuigend in je communicatie. In het MT lever je vanuit HR perspectief de nodige input, zodat Ecorus haar strategische organisatiedoelstellingen behaalt. Als HR expert ben je verbindend, overtuigend en krachtig in je communicatie.

Over Ecorus

Ecorus bestaat sinds 2010 en is een echte scale-up organisatie die innovatief en resultaatgericht te werk gaat. Momenteel werken er circa 70 mensen bij de organisatie. De core business is het ontwikkelen van zonne-energie projecten voor verschillende marktsegmenten in Nederland en  België. Bij de organisatie werken ambitieuze en hoog opgeleide specialisten die gekenmerkt worden door ondernemerschap, betrokkenheid en betrouwbaarheid. De organisatiecultuur is open, laagdrempelig en stimulerend om optimale resultaten te behalen.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding (bijv. Personeelswetenschappen) of dit niveau door werkervaring bereikt
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als HR Manager in groeiende en innovatieve organisatie(s)
  • Je hebt affiniteit met een sales organisatie in de technische branche
  • Als persoon ben je een verbinder, een krachtige expert, innovatief, coach en heb je visie en overtuigingskracht

Ons aanbod

De kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie waarbij je als HR expert mag bouwen en ontwikkelen en the sky the limit is. De standplaats is het kantoor in Veldhoven maar regelmatig werk je ook vanuit het kantoor in Amsterdam/Diest(BE). Het betreft een fulltime functie waarbij 36 of 32 uur per week ook bespreekbaar is. Qua secundaire voorwaarden biedt Ecorus o.a.  Elektrische  wagen, pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld en een opleidingsbudget, teambonus, dag thuiswerk mogelijk, GSM en laptop van de zaak, inclusief de providerkosten.

Interesse?

Solliciteer dan hier. De werving & selectie is uitbesteed aan Compagnon. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique de Klerk, Consultant 06 – 110 10 538 of klerk@compagnon.com