Zet uw huurders in het zonnetje

Met zonnepanelen op uw woningen geeft u niet alleen een duurzaam signaal, u bespaart kosten. Door zelf energie op te wekken worden de woonlasten lager. U kunt de opgewekte energie namelijk aan het stroomnet leveren, maar ook direct inzetten voor eigen gebruik. Tel daarbij op dat wij de volledige financiering en realisatie van het project op ons nemen. Dus kies voor lastenverlaging, duurzaamheid en gegarandeerde realisatie van het project. Kies voor Ecorus.

Uw huurders genieten van zonne-energie, zonder dat u hoeft te investeren

Energiekosten bepalen voor de meeste huurders een groot deel van de woonlasten. Door het gebruik van zonne-energie kunnen die kosten flink omlaag. Ecorus maakt zonne-energie voor woningcorporaties eenvoudig bereikbaar, door de financiering over te nemen en het project te realiseren.

Kies voor 3x winstwaarde

  • Het milieu wint: we genereren duurzame energie

  • U wint: u onderneemt duurzamer en genereert rendement

  • Wij winnen: we kunnen investeren in nieuwe projecten

Benieuwd naar de voordelen voor úw woningcorporatie?

Neem contact met ons op

Woonlasten een stuk lager

Wij hebben al een groot aantal woningen van verschillende corporaties voorzien van zonnecollectoren. Bewoners zijn altijd verrast hoe soepel het traject verloopt. De installatie zelf is vaak binnen een halve dag gerealiseerd, wat de overlast enorm beperkt. Maar belangrijker: de energierekening wordt aanzienlijk lager.

Bekijk onze referenties

bekijk alle referenties