Krijgt u ook energie van uw grond?

Ecorus ontwikkelt energieproductielocaties op het dak en op de grond. Beide zijn nodig om Nederland van nieuwe energie te voorzien. Ecorus heeft de ambitie om de energietransitie te versnellen. Wat ons betreft gaat dat nog lang niet snel genoeg. U kunt ons ook helpen door uw grond beschikbaar te stellen. En iedereen wordt daar beter van!

Meer opbrengst van uw grond zonder zorgen!

Ecorus staat bekend als het bedrijf dat waar maakt wat we zeggen. We gaan zelfs zover dat we een garantie geven op uitvoer als de SDE wordt toegekend. Daarvoor regelen we alles. Vanaf financiering tot en met ontwerp, landschappelijke inpassing, burgerparticipatie, procesparticipatie, overleg met omwonenden en overheid.

We doen dit omdat we geloven dat een project alleen kan slagen heeft als we iedereen erbij betrekken. En we bouwen het park ook nog eens zelf en doen zelf het onderhoud.

En tot slot : Ecorus stopt er ook zelf geld in. De beste garantie op een succesvol project. En u? U wordt er financieel beter van. De grond brengt vaak meer op dan nu het geval is. En met de garantie van Ecorus heeft u er de komende jaren (wat ons betreft zo lang mogelijk) inkomsten van. Dat is pas winst!

Kies voor 3x winstwaarde

  • Het milieu wint: we genereren duurzame energie

  • U wint: u onderneemt duurzamer en genereert rendement

  • Wij winnen: we kunnen investeren in nieuwe projecten

Wat betekent dit voor mijn grond?

Ontvang een grondanalyse

De voordelen van een Zonnepark op uw grond

Ecorus realiseert door en door betrouwbare zonne-energie projecten. Dat moet ook wel want we willen nog heel lang energie oogsten van de productielocaties. Zoals deze: Solarpark Purmerend. In 2016 een van de eerste zonneparken in Nederland. Nu al goed voor een energieproductie van 8.551.801 kWh.

Bekijk onze referenties

bekijk alle referenties